لیست اختراعات محمد قديري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1393/11/01
تاریخ ثبت: 1394/05/11
خلاصه اختراع:

ضربه گير با استفاده از چيدمان هرمي درگير لاستيك بازيافتي با اتصال نوارهاي بازيافتي، اختراع مذكور در اين اظهارنامه جزو بخش ب: حمل و نقل و ترابري و زير گروه B29 كار كردن با پلاستيك ها محسوب مي شود. مشكل فني اين است كه بر طبق آمار سال 2005، هر 30 ثانيه يك نفر جان خود را در اثر تصادف از دست مي دهد كه معادل يك ميليون نفر در سال مي باشد. تخمين زده مي‌شود كه ۲۵۹ ميليون تاير هر ساله به دور ريخته مي‌شود. (اين تخمين طي سالهاي ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰) زده شده است كه اين مساله معضلات حادي براي محيط زيست به همراه دارد. راه حل اين اختراع اين است كه با بهره گيري از اصول مهندسي ترافيك، ضربه گيري با استفاده از چيدمان هرمي درگير لاستيك بازيافتي با اتصال نوارهاي بازيافتي ساخته شود. اين نوع ضربه گير با استفاده از چيدمان هرمي درگير از لاستيكها و اتصال آنها به يكديگر با اتصال نوارهاي بازيافتي و سپس اتصال به فونداسيون ساخته مي شود . اساس كاربرد اين اختراع، ضربه گير جهت افزايش ايمني راهها، طبق اصول مهندسي ترافيك در نقاط تقاطع، دو راهي يا چند راهي، نقاط ايست و توقف يا ساير نقاط در نواحي شهري، بين راهي و روستايي است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/21
تاریخ ثبت: 1399/07/05
مخترع/مخترعان: اميرمحمد قديري قهي
خلاصه اختراع:

امروزه در بين اقشار جامع استفاده از مام ها رواج پيداكرده است اما مام هاي موجود بازار به دليل داشتن تركيبات شيميايي مانند پارابن، آلومينيوم هيدروكسيد، تريكلوسان، فتالات ها ، رنگ هاي مصنوعي و ديگر مواد شيميايي باعث مشكلات و بيماري هاي متعددي در بين مردم ايجاد كرده است. اين مشكلات شامل حساسيت ها، بسته شدن منافذ پوست پوست، لك روي پوست، تيرگي، قرمزي، خشكي پوست، سرطان ها، اختلال در عملكرد غدد، از بين بردن سيستم تعادل آب و سموم بدن، آلزايمر و .... مي شود. بنابراين در اين اختراع از اين تركيبات جلوگيري شده و به جاي اين مواد شيميايي خطرناك، با كمك علم شيمي و در حوزه ي نانوتكنولوژي، نانوكامپوزيت منحصر به فردي كه خواص آنتي باكتري و آنتي قارچ هم دارد و از بين بردن باكتري ها باعث از بين رفتن بو هم مي شود و يكي از نكات مهم در سنتز اين نانوكامپوزيت، استفاده از شيمي سبز (عصاره گياه) است. بنابراين از هيچ گونه ماده شيمي مضرر استفاده نشده و كاملا ارزان، ايمن و دردسترس است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/21
تاریخ ثبت: 1399/07/27
خلاصه اختراع:

قهوه يكي از محبوب ترين نوشيدني ها در سراسر جهان است كه در بين ايرانيان هم جايگاه بسيار ويژه اي دارد. اين نوشيدني به نسبت نوشيدني هاي ديگر مانند چاي سياه با ارزش تر است. از كاربرد هاي قهوه مي توان به رفع خستگي بدن، هوشياري و كارآمد كردن سلول هاي مغزي و همچنين در درمان بيماري ها هم موثر است اما يكي از مهم ترين مسئله ي مصرف قهوه، نحوه ي شيرين كردن قهوه است. در حال حاضر قهوه را با شكر و مواد قندي و كرم ها و ... شيرين مي كنند كه با افزودن اين مواد قهوه داراي قند و چربي مضرر مي شود كه براي بدن مناسب نيست و قشري از جامعه نمي توانند از آن قهوه مصرف كنند. بر همين اساس براي شيرين كردن قهوه از اسيدگليسريزيك استفاده شد زيرا در اسيدگليسريزيك 20 تا 50 برابر شكر شيرين تر است تا علاوه بر شيرين كردن طبيعي قهوه، خواص بسيار ارزشمندي را در كنار قهوه به ارمغان بياورد. قهوه رژيمي بيان شده داراي كمترين چربي و قند ممكن است و يكي از محصولات با ارزش براي توليد است.

تاریخ اظهارنامه: 1398/12/18
تاریخ ثبت: 1399/08/28
خلاصه اختراع:

در حال حاضر داشتن داشتن پوستي سالم ، جوان و با نشاط يكي از دغدغه هاي بشريت است و عوامل زيادي باعث به خطر افتادن سلامتي پوست انسان شده است. ماسك ها يكي از بهترين و جديد ترين محصولات نياز هاي انساني و بهداشتي و مراقبتي از پوست و با كمك علم شيمي است. ماسك شيرين بيان كه حاوي گياه با ارزش شيرين بيان است كه اين ماسك باعث كاهش لكه هاي پوستي ، براق شدن پوست ، روشن كننده و درخشان كننده پوست ، بهبود اگزما، كاهش خارش هاي پوستي وقرمزي ، جوان كننده ي پوست و خواص ضدپيري شود. علاوه بر شيرين بيان، از موم عسل و گل مغربي هم استفاده شد. با كمك علم شيمي، نانوذرات نقره را به كمك شيمي سبز و اسانس ريشه شيرين بيان سنتز شد كه با استفاده در اين ماسك خواص آنتي باكتريال فوق العاده اي را به ماسك مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/12/16
تاریخ ثبت: 1399/09/03
خلاصه اختراع:

ماسك هاي صورت از جمله محصولات مراقبتي و درماني پوست به شمار مي آيد. ماسك مغناطيسي توت فرنگي حاوي ميكروكپسول هاي كيتوسان است كه روي سطح كيتوسان نانوذرات نقره نشانده شده است. اين ماسك كه با كمك علم شيمي و با توجه به نياز انساني وبخش سلامت و بهداشت بيان شده است. در سنتز نانوذرات آهن و نقره و ميكروكپسول كردن آن ها از سنتز سبز استفاده شده است به همين دليل از هيچ گونه ماده شيميايي استفاده نشده است. نانوذرات آهن موجود در ميكروكپسول باعث خواص مغناطيسي و نانو ذرات نقره روي سطح كيتوسان، خواص آنتي باكتريال فوق العاده اي را در كنار كيتوسان ايجاد مي كنند. علاوه بر استفاده از نانوتكنولوژي در اين ماسك، از مواد طبيعي هم استفاده شده است براي مثال هيالورونيك اسيد با تحريك كلاژن پوست باعث رفع چين و چروك و خواص ضد پيري مي شود. توت فرنگي با داشتن آنتي اكسيدان و ويتامين C داراي خواص ضدپيري و روشن كنندگي پوست هست. بنابراين در جوامع امروزي كه زيبايي به يك امر مهم تبديل شده است استفاده از اين ماسك كه داراي خواص ضدپيري، آنتي باكتريال براي درمان جوش ها وآكنه و ... هست براي محافظت از پوست بسيار مهم است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/08
تاریخ ثبت: 1389/03/10
خلاصه اختراع:

در اين اختراع هدف طراحي پايلوت مناسب براي واكنش هيدروژن زدايي از اتيل بنزن و تبديل آن به استايرن مي باشد. اين پايلوت داراي راكتور از جنس استيل نسوز، كوره، سيستم كنترلي دما، پيش گرم كن، پمپ تزريق خوراك مايع، كندانسور محصولات، شيرالات و سيستم ايمني مي باشد. كوره الكتريكي با سيستم كنترل دمايي قابليت افزايش دما تا C˚ 1200 را دارد. پيش گرمكن تا C˚ 300 گرم مي شود و جهت تبخير اوليه اتيل بنزن و آب و اختلاط اجزاء تشكيل دهنده خوراك به كار مي رود. توسط دو عدد پمپ تزريقي با قابليت تزريق دقيق خوراك مايع در محدوده ml/hو 60-0/4 مي توان اجزاي مايع را با نسبت مشخص وارد راكتور نمود. از طرفي كندانسور طوري طراحي شده است كه قابليت زيادي در جمع آوري محصولات مايع را داشته و خروج اين اجزاء به محيط بيرون را به حداقل مي رساند. وجود شيرآلات تخليه و محافظ، ايمني دستگاه را تا حد زيادي بالا برده است. اين راكتور به طور مؤثري در واكنش هيدروژن زدايي از اتيل بنزن و تبديل آن به استايرن عمل مي نمايد. براي ارزيابي عملكرد پايلوت، كاتاليستهاي جديد فري سيليكات تهيه گرديد كه در دماي C˚560 گزينش پذيري استايرن را تا 86% افزايش مي دهد.

موارد یافت شده: 6